Skjermbilde 2021-06-18 kl. 21.22.36
last ned
ECH-2022_Enkel_Pos-CMYK

Skytternes Ungdomsnettverk

Norges Skytterforbunds lederutviklingsprogram

Norges Skytterforbund har fått tildelt 980 000 kroner fra Ung Frivillig Fond, fra Norges Idrettsforbund. Med disse midlene skal vi utvikle unge ledere, som skal være med å arbeide mot Europamesterskapet i luftvåpen, 2022. Prosjektet heter Skytternes Ungdomsnettverk, og er et lederutviklingsprogram, som består av 18 unge leder med ulik bakgrunn i idretten. Nettverket består av tidligere, og nåværende skyttere, landslagsutøvere i andre idretter, og ikke minst har de sammen utallige verv på tvers av ulike forbund. Med andre ord er dette en gruppe unge ledere, med bred kompetanse og et unikt perspektiv.

Disse skal gjennomføre ledersamling, og delta på flere av våre norske mesterskap i tiden før EM, slik at de får erfaring tilknyttet sine oppgaver. Oppgavene er fordelt i underkomitéene, der de på noen områder er en del av planleggingsfasen.

Sammen skal vi arbeide med mesterskapet, og få et friskt pust i skyttersporten. Samtidig som de skal få ledererfaring tilknyttet arrangement, ønsker vi også å lære av deres kunnskap og erfaringer. Vi tror at på denne måten kan vi sammen skape et fantastisk mesterskap på alle områder!

Mer om Skytternes Ungdomsnettverk kan du lese her: