Skjermbilde 2021-06-18 kl. 21.22.36
last ned
ECH-2022_Enkel_Pos-CMYK

NSF arrangerer EM2022

Norges Skytterforbund arrangerer Europamesterskapet i luftvåpen i Vikingskipet fra 13.-27. mars 2021.

For første gang skal det arrangeres to påfølgende mesterskap for funksjonshemmede (para) og ikke-funksjonshemmede utøvere. Det blir en glidende overgang mellom mesterskapene da Europas beste luftskyttere samles på Hamar i mars.

Europas beste paraskyttere skal kjempe om mesterskapstitler i luftrifle og pistol fra 13.-18. mars. Fra 19.-27. mars skal det kåres europamestere for junior og senior i luftrifle, luftpistol og viltmål. Med andre ord samler vi alle Europas beste skyttere, uansett gren og øvelser til Hamar, der vi vil være vitne til forhåpentligvis skyting på svært høyt nivå – og på nært hold.

Ikke nok med dette, arrangeres også Skyttermessen 2022 fra 24.-27. mars. Her vil også Norges beste leverandører av skytterutstyr være til stede. Dermed vil noe av det beste utstyret på markedet også være representert i Vikingskipet på Hamar.

Vi gleder oss til å følge Skytterlandslaget på hjemmebane, og være en del av dette fantastiske arrangementet. Videre håper vi også å se flest mulig samlet på denne skytterfesten i mars 2022 – Dette blir gøy!

Mer informasjon om arrangementet, program og informasjon vil komme fortløpende, dermed er det bare å sette av datoer og følge med!