Skjermbilde 2021-06-18 kl. 21.22.36
last ned
ECH-2022_Enkel_Pos-CMYK

Følg EM!

Slik følger du EM 2022!

Publikum:
Det vil være åpent alle dager for å komme og se på skyting i Vikingskipet, og det vil være gratis inngang til både Vikingskipet og Hamarhallen.

Alle kvalifiseringer og finaler under WSPS vil foregå i Vikingskipet, det samme gjelder alle viltmålkonkurransene.

For pistol og rifle  vil kvalifiseringen under ESC (ikke-para) foregå i Vikingskipet, mens  finalene skytes i Hamarhallen. Hamarhallen ligger i Scandic Hamar, ca. 10 minutter gange fra Vikingskipet.

Billettene er gratis, og disse kan du få ved å trykke på denne linken

Under Skyttermessen vil det dog bare være tribunen som er åpen, dersom publikum ønsker å gå rundt på messeområdet og banen, må man kjøpe billett til Skyttermessen.

Resultater, livestream og TV-sendinger: 

Det blir løpende resultatservice fra EM hos SIUS Results.

Alle finalene vil du finne på live-stream her. Dette vil sendes fra WSPSs og ISSFs youtubekanaler. Alt vil også bli streamet, og kan også sees på TV2 play. 

Du vil også finne livestream på vår Facebook-konto.

Du kan også se alle konkurranser live via WSPS sine hjemmesider her

Live på Youtube:

Overnatting:
Dersom du ønsker overnatting til EM, kan vi anbefale Astoria hotell. Dette ligger rett ved togstasjonen, og det tar ca. 20 minutter å gå. Mer informasjon om hotellet kan du finne her

Rom kan bookes på mailadressen som det henvises til på nettsiden.

Skyttermessen:

Skyttermessen arrangeres fra 24. til 27. mars, og vil være i Vikingskipet,  ved siden av kvalifiseringsbanen, samt viltmålsbanen. Messen vil pågå parallelt med konkurransene, og det vil bli vist livestream fra finalebanene. Det vil fortsatt være gratis inngang, uavhengig av billetter til Skyttermessen, i Hamarhallen.

Kaféen i Vikingskipet vil være åpen, der det blir salg av mat og drikke. Dermed kan man nyte god skyting, selskap og ikke minst se hva Skytter-Norge har å by på av utstyr!

Åpningstidene på Skyttermessen:

Torsdag: Kl. 10.00-18.00
Fredag: Kl. 08.00-19.00.
Lørdag: Kl. 08.00-19.00
Søndag: Kl. 08.00-15.00

Inngangen til Skyttermessen 2022 er gratis, og du kan laste ned dine billetter her.

 

Seminar:
Det blir gjennomført seminar for miljø, og løsninger for hva vi kan forbedre og gjøre med utfordringene som medfølger. Det er en god liste med innledere og debattanter – Gratis for de som ønsker å delta. Mer informasjon finner du her.

Prøve skyting?

Det vil også være mulighet for å prøve å teste skyting på treningsbanen, som også ligger i messeområdet. Det vil stå instruktører, som kan veilede og kanskje gi litt nyttige tips du kan ta med deg videre!