Skjermbilde 2021-06-18 kl. 21.22.36
last ned
ECH-2022_Enkel_Pos-CMYK

EM 2022 – Publikum og Skyttermessen

Europamesterskapet på hjemmebane er godt i gang, og i morgen, fredag 18. mars, er siste konkurransedag for paraskytterne. Dette avsluttes med Mix-Team i pistol, der Sun Bore og Espen Børsum Jensen skal sette punktum for konkurransene før juniorer, seniorer og viltmål tar over fra søndag, 20. mars. Før dette har vi vært vitne til debuter, finaler og ikke minst EM-bronse til Daniel Walø! Mer om dette kan leses på www.em2022.no, og på våre sosiale medier. Vi er imponerte, og er fulle med engasjement og opplevelser!

Vi håper flere ønsker å ta del av de fantastiske prestasjonene i Vikingskipet, og ønsker også velkommen til gratis skyttermesse fra 24.-27. mars 2022. 

Her kan man også få lov å prøve skyting, og om man ønsker å sette seg mer inn i VI-skyting, er det mulighet for å teste også dette! Dette er en fantastisk idrett, som vi skal integrere alle som ønsker, og håper flere klubber også ønsker å teste dette. Mer informasjon om Skyttermessen 2022 finner du her. 

Tider for TV-sendinger finner du her.

Som publikum er inngangen til høyre for brannstasjon, med banner som viser inngang. Her kommer man rett inn på flata, og har tilgang til tribunen, samt til tribunen for å se kvalifisering. 

Finalene neste uke vil gå i Hamarhallen på Scandic, og billettene fungerer også der. Det vil komme opp skilt fra resepsjonen og inn til finalebanen.

For gratisbilletter til inngang og til Skyttermessen 2022, kan du laste ned dette her:

EM-konkurranse

Vi håper også du viser frem dine EM-minner med oss. Dette gjør du ved å tagge @Skytterforbundet og @esc2022hamar, #em2022, #em2022hamar, #ech2022hamar. 

De som viser frem sine beste minner med oss, er med i trekningen av EM-sekk og flaske. 

Vi ønsker å se deres minner om det enten er i Vikingkipet, eller på banen!